Kielet

Ett år gammal VYS, gratulis!

VYS 1v kakku

Ja sitten eteenpäin ensimmäisellä kotimaisella.

 

Lauantaina 25.5. juhlistettiin Vyskin Ystävien Seuran yksivuotista taivalta. Tanssahtelu aloitettiin Erottajalta Liberty or Death -drinkkibaarista klo 15.00. Juuri samaan aikaan päätti hyvä ystävämme aurinko omalta osaltaan tilaisuutta kunnioittaa.

 

LoD-tavernan henkilökunta, herrat Tony Vihervaara ja Mika Koivula, tarjoilivat tervetuliaismaljat ja esittelivät putiikin toimintaa. Päälle riipaistiin kerrassaan mainiota syntymäpäiväkakkua. Drinkkibaarissa kun oltiin, oli juhlatilaisuutta varten luotu VYS-aiheinen kolmen juoman lista: VYS Sazerak, VYS Manhattan ja VYS Grantsberry. Ja kun janoisia riitti, muuttui kolme viideksi, ja lista kasvoi teemajuomilla VYS Whisky Sour ja VYS Old Fashioned. Nautittavia VYS-juomia jokainen!

 

Legendaarinen viskivisa polkaistiin käyntiin.

 

Toinen pit stop suoritettiin Leijuvassa Lahnassa, jossa juotiin väärää vyskiä, syntymäpäivän kunniaksi pullotettua epäonnen spesialiteettia ravintolamestari Jussin tyrkyttämänä. Kylläpä muuten osasi olla “hyvettä”, harmi että pitkäripaisesta palauttivat koko erän maahantuojalle ja sieltä edelleen lirutettavaksi jätevesiverkostoon rottain juotavaksi. Etteivät siimahännät nyt vain alkaisi sairastaa viskikauhua.

 

Legendaarisen viskivisan käymistä ja kukkumista jatkettiin.

 

Kapakkakierros päätettiin Punavuoren Ahveneen, jossa buffetpöytä jo odotteli tunnelmaltaan tiiviissä kabinetissa. Syntymäpäivän kunniaksi oli tarjolla myös monenlaista ösge bööthää kohtuullisen pyörein hinnoittelupolitiikoin.

 

Legendaarinen viskivisa sai loppuhuipennuksensa.

 

Pisteiden kalkylointi osoitti, että ryhmä numero 8 ylsi voittoon osamäärällä 11/15. Ryhmä, jolla ei ollut numeroa, sijoittui tyylikkäästi viimeistä edeltävää edeltäväksi.

 

Kokonaisarvio kinkereistä kallistuu oikein mukavaan suuntaan, mistä kiitokset järjestelytoimikunnalle, mutta ennen kaikkea jokaiselle osallistuneelle! Lisää vuosia mittariin.

 

Över och ut!

VYS 1v