Usein kysyttyä

En saanut sähköpostikuittausta jäsenhakemukseeni, olenko mukana?

Kun lähetät verkkosivumme kautta jäsenhakemuksen, se talletetaan odottamaan seuraavaa hallituksen kokousta, missä uudet jäsenet käsitellään. Erillistä kuittausta hakemuksen saapumisesta ei tule. Kun hallitus on kokouksessaan (joita pidetään noin kerran kuukaudessa) käsitellyt uudet hakemukset ja hyväksynyt hakijat jäseniksi, lähetetään pian tämän jälkeen sähköposti uusille jäsenille sisältäen tiedon jäseneksi hyväksymisestä. Tiedotamme usein Facebookissa kun uusia jäseniä on hyväksytty yhdistykseen. Lasku jäsenmaksusta tulee viikon-parin sisällä postitse. Kun lasku on maksettu, lähetämme jäsenkortin.

En ole saanut jäsenmaksutieto-sähköpostia.

Monet sähköpostipalvelut (Gmail, Yahoo jne) sisältävät roskapostisuodatuksen. Silloin tällöin tärkeätkin viestit saattavat laukaista jonkin palveluntarjoajan roskapostisäännön, jolloin sähköposti usein päätyy erilliseen "spam"/"roskaposti" -kansioon palvelussa. Jos olet varma että sinun olisi pitänyt vastaanottaa sähköpostia VYSlta, eikä spam-kansiossasikaan sitä löydy, ole hyvä ja ota yhteyttä jäsenasioista vastaavaan: jasenasiat(at)viskinystavienseura.fi. Jos sähköpostipalvelussasi on mahdollista määritellä ns. "white list" eli lista turvallisista sähköpostin lähettäjistä, on hyvä lisätä yllämainittu osoite siihen listaan. Yleisesti olemme havainneet että monella luukku.com -osoitteella on tullut kokorajoitus vastaan ja postimme eivät mene niihin perille.

Yhteystietoni ovat muuttuneet, miten tiedotan tästä VYSlle?

Lähetä sähköpostia osoitteella jasenasiat(at)viskinystavienseura.fi. Ilmoita nimesi sekä vanhat ja muuttuneet yhteystietosi.

Sähköpostiosoitteen muutokset on myös syytä päivittää pikimmiten, sillä jäsentiedotteet ja jäsenmaksutiedot lähetetään sitä käyttäen. Jos et ole saanut pitkään aikaan VYSn tiedotteita sähköpostiisi, kannattaa varmistaa että postilaatikkosi ei ole täynnä (saamme joka email-lähetyksessä jostain kohdeosoitteesta virheviestejä, missä ilmenee että kyseinen sähköpostitili on kasvanut yli kokorajoituksensa).

Miksi jäsenhakemuslomakkeessa kysytään ikää?

Yhdistyksemme säännöissä on jäsenyyden ehdoksi asetettu 18 vuoden ikä. Emme kerää emmekä tarvitse henkilötunnusta jäsentiedoiksi.

Mistä saan tietoa VYSn tapahtumista?

Jaamme tietoa tapahtumistamme

Mitkä ovat VYSn maksuliikennetiedot?

VYSn tilinumero on FI18 1745 3000 1528 94 , muista aina käyttää laskutustiedoissa tullutta viitenumeroa. Maksuasioita voit tiedustella sähköpostilla osoitteesta jasenasiat@viskinystavienseura.fi. Älä siirrä rahaa yhdistyksen tilille ilman viitenumeroa.

What is this thing? Is it only for finnish speakers?

We are a Finland-based friends of whisky association, "Fellowship of Whisky" is our english name. Whisky is to be enjoyed by everybody, regardless of their native language! The hard fact is of course that nearly all of our current members are native Finnish-speakers and therefore nearly all of our tastings and happenings have so far been conducted in Finnish. It certainly helps if you can understand and/or speak a little Finnish since the communal aspect of enjoying whisky is so important. So far, not much of our communication to our members is in English, but this can change in the future.

Tags: