VYSin 2-vuotisjuhlat 24.5.

Viskin Ystävien Seura täyttää 2 vuotta, onnittelut meille kaikille!

Alku on ollut komia – ja isonevalla mitalla kauhotaan jatkossakin. VYSin hallitus toivottaa kaikki seuran jäsenet juhlistamaan merkkipäivää lauantaina 24.5. Helsinkiin, ravintola Groteskin kellariin klo 18 alkaen.

Päivän teemat ovat edellisvuoden kaltaiset muutamin lisähöystein täydennettyinä. Luonnollisesti puheenjohtaja pitää castromaisen puheen seuran nykytilasta ja kertoo myös muutamista lähitulevaisuuden herkullisista tavoitteista. Sitten kohotetaan kunnioittavat lasilliset.

Perinteen mukaan kilvoitellaan tietämyksestä viskivisassa, jonka kysymyksiä – ja etenkin vastauksia – puidaan vielä juhannuksen jälkeen. Lisäksi luvassa  saattaa olla jotain yllättävääkin ...

Jos päivämäärä sopii kalenteriisi, ilmoittaudu pikimmiten osoitteeseen tiedotus@viskinystavienseura.fi.

Tervetuloa juhlistamaan viskin ja VYSin ilosanomaa!