Siivoussokko 20.1. -ja taas mahtuu

Kuten monet aktiivijäsenet tietävätkin, on seurallamme tasaisin väliajoin positiivinen ongelma: Viskikaappimme perälle ja nurkkiin kertyneitä jäämisiä eri tastingeista täytyy aika-ajoin nauttia pois hyvässä seurassa, että saamme tilaa uusille kattauksille.

Excel -velhomme Petri Vesanen oli jälleen tehnyt pitkiä iltoja järjestäen seuran avatut pullot tastingiksi sopivaan järjestykseen siten, että kaikille riitti niin huokeampaa kuin harvinaisempaa laseihin. Muutamat onnekkaat pääsivät nauttimaan 30 ja risat -vuotista viskiä japanista tai skoteista, ja näiden kylkiäisinä oli tavanomaisempia tuttavuuksia. Kaikille siis tasapuolisesti jotakin, mutta sokkomaistelun hengessä se mitä laseissa oikeasti oli paljastui vasta illan päätteeksi noin 40 tyhjän pullon joukosta.

VYSin siivoussokot ovat vakiinnuttaneet paikkansa, ja tällä kertaa tehtiin kaikkien aikojen ennätys tastingiin ilmoittautuneiden määrässä. Valitettavasti juhlavaan tastingtilaamme ei 40 henkilöä enempää oikein mahdu, mutta näitä tilaisuuksia tulee varmasti lisää. Oli hienoa nähdä paljon uusia kasvoja, ja jakaa hyviä kokemuksia heidän kanssaan. Erityiskiitos Päivi Seppä-Lassilalle Turkuun, jonka matkablogi sai illan myötä uuden turvesavuisen käänteen: https://parastalahteanyt.wordpress.com/2018/01/22/viskinmaistelua-sokkona/