OlutExpo 2014

Suuri kiitos aktiivisille VYS-jäsenille ja muille nautiskelijoille erinomaisesta messuviikonlopusta Helsingin Kaapelitehtaalla 24.-26.10. Kuten runsaasta ennakkokohusta saattoi päätellä, oli tapahtumassa oluiden lisäksi myös tynnyrikypsytettyjä tisleitä tarjolla hienolla laajuudella, ja tästä syystä VYS mieluusti kyseisessä tapahtumassa päivystääkin vuodesta toiseen. Messujen parasta antia on tavata uusia ja vanhoja jäseniä, muistella tastingejä ja muita yhteisiä tapahtumia, sekä keskustella messujen annista ja erikoisuuksista. Myös kiitettävän moni olutkulmalla messuille tullut poikkesi ständillemme hakemaan puolueettomia ehdotuksia ja suosituksia runsaaseen tarjontaan.

Kiitos kuuluu luonnollisesti myös OlutExpon järjestäjille ja maahantuojille, joita ilman tapahtumaa ei olisi, ja moni hieno kokemus ja tapaaminen jäisi meiltä harrastajilta väliin. Messujen kansainvälinen tarjonta yllätti positiivisesti, ja varmasti monille muiden kuin perinteisten tuotantomaiden jalojen juomien maistelu oli avartava kokemus. Erittäin hienoa oli myös nähdä, että monituhatpäinen messuyleisö joka ilta nautti juomansa vastuullisesti ja vailla minkäänlaisia häiriöitä tai kommelluksia. Väki oli selkeästi OlutExpon teeman mukaan enemmän maistelemassa ja vähemmän juomassa.

Ensi vuonna uudestaan, toki vielä isommin, monipuolisemmin ja kauniimmin.