Monimaaottelu Jamaica–Skotlanti–Irlanti–USA–Tanska

Viskinystäviä hemmoteltiin jälleen stadilaisessa popupissa. Pelin henki oli viskin monimaaottelu, jonka voittajaksi selviytyi kiistatta Tanska kapteeninaan markkinointijohtaja Jens Tholstrup, jonka yli 20-vuotinen viskitietämys ja näppituntuma kera mielenkiintoisten tarinoiden saivat yksitoistapäisen kuuntelijakunnan hyrisemään innosta. Kattauksen iloliemet olivat moninaiset ja verrattain kirjavat.

Bob Barleyn intiimissä interiöörissä käsiteltiin perheyritys Grants, Phoenixin nousu tuhkasta, pohjoismaiset vaikeasti saatavat tammet, pehmeät ja neutraalit vehnät, bassorumpujen jytke New Yorkin osavaltiossa, travel & retail -tynnyrisarja, Glenfiddichin paksuudessaan vertaansa vailla olevat kuparipannut, 99/1-suhteessa myytävät blend-ainekset sekä ranskalaiperäinen alkoholivaltias. Ja ihan vain muistutuksena, että mikäli tuollaiset turinoinnit kiinnostavat, niin aina sopii liittyä hyvään seuraan!

Enough for politics eli siirrytäänpä varsinaiseen asiaan.

Tarjolla oli seuraavia oluen tislausjohdannaisia:

• Tullamore D.E.W. Original 40 %
  • Grant’s Nordic Oak 40 %
  • Girvan 25 YO 42 %
  • Hudson Manhattan Rye 46 %
  • Glenfiddich raakatisle 70 %
  • Glenfiddich Select Cask 40 %
  • Glenfiddich Reserve Cask 40 %
  • Glenfiddich Vintage Cask 40 %
  • The Balvenie DoubleWood 12 YO 40 %

Bob Barley -popupiin hankkiutunut populaatio sai siis nauttiakseen kattauksesta, jossa tarjolla oli vehnästä, rukiista ja ohrasta tuotettua skotlantilaista, amerikkalaista ja irlantilaista sekä amerikkalaisesta, espanjalaisesta ja pohjoismaisesta tammesta valmistetuissa tynnyreissä kypsytettyä sekoite- ja single malt -viskejä. Melkoinen kombo.

Ja tosiaan iltaman kokonaisvoittajaksi ylsi tanskalainen Jens!