Has anyone seen Bob Zombies lately?

OlutExpo 2015:n esimerkillisiä kulttuurinuorukaisia - viskiä ja viskicocktailia, kiitos!

Lokakuun lopulla kalmistojen portit narisivat ja raottuivat. Kaapelitehtaan messutiloihin raahautui vanhoja zombeja viiksekkäitä eli Bob Barley -konseptiravintolan perusjarrumiehiä OlutExpon merkeissä, mutta viskin ja viskicocktailien innoittamina. Kiskot olivat niin hyvässä öljyssä, etteivät mitkään hidastustoimenpiteet auttaneet, vaan kolmipäiväinen kulttuuritapahtuma pyyhkäistiin lähes vapaapudotuksen hurmoksessa - otti oikein mahasta.

Vanhojen tiskin liepeillä laahustaneiden viiksiherrasmiesten lisäksi pyhää messutapahtumaa oli juhlistamassa useampituhatpäinen katras ohrasta ja sen mahdollisuuksista kiinnostuneita henkilöitä, joista ilahduttavan suuri osa oli impipuolen ihmisiä.

Viskikulttuurin viiriä piti uljaasti ylhäällä myös Viskin Ystävien Seura, joka täydellisellä varmuudella kasvatti yli 700 jäsenen joukko-osastoaan huomattavasti!

Tämä virsi on lyhyt ja se päättyy Henrin kauniisiin säkeisiin:

Aukee tieni,
mieli melkein pieni,
imee lientä Kaapelilla kuin sieni.

On messu,
en tiedä onko palvonta syy Jeesuksen,
suljen ovelta kaikkien paatoksen.

Maistan soppaa,
herätä mut tielle antaumuksen.

Maistan mallasta on kaikki kivaa,
ei kukaan paina VYSille ivaa.