Douglas Laing -pullotteita Jyväskylässä

VYS:n Jyväskylän yhteistyöravintola Old Brick's Inn, tuttavallisemmin Bricks, keräsi täyden salin viskin ystäviä tiistaina 16.4. maistelemaan Norexin maahantuomia Douglas Laing -pullotteita. Kaikille avoin tilaisuus oli yhteistyössä maahantuojan kanssa rakennettu ja muutamissa muissakin kaupungeissa nähty setti Old Malt Cask ja Director's cut -pullotteita.

OMC -sarjaa edustivat Bunnahabhainit 10-ja 19 -vuotiaina, sekä 14-vuotias Laphroaig. DC -pullotteita olivat Bowmoren 15 -vuotias ja Bruichladdichin 21-vuotias.

Puheenjohtajamme Jarkko Nikkasen vetämässä tilaisuudessa oman kieleni vei mennessään Bowmore, raikkaan makealla ja tasapainoisella kokonaisuudella, jota ympäröi pitkä ja pehmeä turpeisuus. Laphroaig nappasi kuitenkin ykköspaikan maistelleiden suosikkina.

Seura sai tilaisuuden päätyttyä kolme uutta jäsentä. Kiitos "vanhoille" ja liittyneille jäsenille ja ennen kaikkea Jarkolle mukavasta maistelutilaisuudesta!

Rami Urrio